Meniu Închide

ERASMUS+KA2

Int_Home_Erasmus

PARTENERIATE STRATEGICE

INFORMAții generale

Parteneriatele strategice au scopul de a sprijini dezvoltarea, transferul și/sau punerea în aplicare a practicilor inovatoare, precum și punerea în aplicare a inițiativelor comune de promovare a cooperării, a activităților de învățare reciprocă și a schimburilor de experiență la nivel european. 

Parteneriatele strategice sprijină o gamă largă și flexibilă de activități, cu scopul de a pune în aplicare practici inovatoare, de a promova dezvoltarea și modernizarea organizațiilor și de a sprijini evoluțiile în materie de politici la nivel european, național și regional.

În funcție de obiectivele proiectului, de organizațiile participante implicate, de impactul preconizat și de alte elemente, parteneriatele strategice pot fi de diferite dimensiuni și își adaptează activitățile în consecință. Mai simplu spus, acțiunea permite organizațiilor participante să dobândească experiență în cooperarea internațională și să își consolideze capacitățile, precum și să producă rezultate inovatoare, de înaltă calitate. Evaluarea calității cererii de proiect va fi proporțională cu obiectivele de cooperare și cu natura organizațiilor implicate.

Informații suplimentare pot fi găsite accesând site-ul ANPCDEFP.