Cuvântul Rectorului Academiei Tehnice Militare:

Au trecut cinci ani de la înființarea Asociației Studenților din Academia Tehnică Militară. Cinci ani reprezintă un moment aniversar important, care marchează o perioadă de muncă, sacrificiu, căutări și definiri dar și realizări, un timp al evoluției, în care identitatea AsATM s-a conturat.

Acțiunile desfășurate de asociație de-a lungul celor cinci ani au demonstrat integritate, curaj, compasiune, bunăvoință, respectarea regulilor civile, perseverență, valori pe care suntem mândri să le descoperim la studenții academiei noastre.

Vă felicit pentru că ați crescut frumos! Toate acțiunile AsATM din acest timp demonstrează strădania și realizările voastre.

„Omul nu este niciodată mai înalt decât atunci când stă în genunchi ca să ajute un copil” spune un citat din Cavalerii lui Pitagora. In cadrul acțiunilor caritabile organizate și desfășurate de AsATM, studenții noștri au stat în genunchi de nenumărate ori ca să aducă un zâmbet pe chipul copiilor cu nevoi speciale, ca să planteze  pomi sau ca să doneze sânge. Au demonstrat astfel cât de înalți sunt. Vă doresc să creșteți în continuare, să lăsați moștenire valorile umane care au stat și stau la baza funcționării Asociației studenților din Academia Tehnică Militară!

 

 

Rectorul Academiei Tehnice Militare

Colonel doctor inginer

Constantin – Iulian  VIZITIU