Studenții și cadrele didactice ale Departamentului de Sisteme Integrate de Aviație și Mecanică sunt implicați activ în colaborarea inter-universitară a Academiei Tehnice Militare cu peste 40 de instituții de invătămant superior, militare și civile, din Franța, Marea Britanie, Portugalia, Italia, Spania, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, etc.

 Din anul 2007 Academia Tehnică Militară participă la programul ERASMUS LLP – Lifelong Learning Program „Invătare pe tot parcursul vietii”. Acțiunile realizate în cadrul programului Erasmus-LLP sunt: mobilităti studențești de studiu, mobilităti studențești de plasament, mobilităti de predare, mobilităti de formare.

 Universităţi partenere din Europa unde studenții și cadrele didactice de specialitate ale departamentului efectuează stagii de cercetare și formare profesională: Ecole Naționale d’Ingenieurs de Tarbes (Franța), Institutul Național Politehnic din Grenoble (Franța), Universitatea Nova din Lisabona (Portugalia), Universitatea Nova din Lisabona (Portugalia), Academia Militară Regală din Bruxelles (Belgia), Universitatea Paul Sabatier din Toulouse (Franța), Universitatea din Poitiers (Franța), Universitatea din Pau (Franța).

 

< înapoi la departamentul M2